Homar en Karssen Sport strijden om ZAN titel 2019

De ZAN 2019 gaat komende week haar laatste week in van 47e  ZAN in 48 jaar Zomeravondvoetbal aan de Schoolweg.

Dankzij team Eisner Auto’s wordt het een spannende afsluiting, zij speelden donderdag 27 juni gelijk tegen Homar, die bij winst kampioen zou zijn geworden. Nu heeft Homar donderdag 4 juli voldoende aan een gelijkspel tegen Karssen Sport. Mocht Karssen Sport winnen dan zijn zij de kampioen van 2019. Homar heeft dus duidelijk als titelverdediger de beste papieren, maar de organisatie is blij met een ontknoping op de slotavond, met aansluitend de prijsuitreiking bij Dutch Pub De Zaak, die ook na een tijdje weg te zijn geweest weer meededen aan de ZAN competitie. Naast De Zaak mocht de ZAN ook nieuwkomer Stella Fietsen verwelkomen, beide teams zijn aanwinsten voor de ZAN, waar het niveau is gestegen met leuke en sterke teams. Uniek is dat Stella Fietsen alleen met eigen werknemers deel neemt aan de ZAN, een eerbetoon en ode aan hoe ooit de ZAN is ontstaan als bedrijfsvoetbal. Stella was dichtbij haar eerste punt en mogen terugkijken op een mooi debuut in de ZAN met perspectief, ook op behalen eerste punten. De sfeer en de sportiviteit is opperbest en daar is de organisatie heel blij mee. Waar de samenwerking met de teams om na 22.30 niet tot overlast te zijn bij omwonenden, ook haar vruchten afwerpt. Tijdens de prijsuitreiking bij Dutch Pub De Zaak op 4 juli vanaf 21.00 zullen ook de winnaars van Topscorer 2019, beste speler 2019 en de fair play prijs 2019 bekend worden gemaakt. De ZAN is Hans van de Kolk en Rick Beelen als dagelijkse boegbeelden voor de ZAN zeer erkentelijk en meer dan dat! Naast de medewerking van de gemeente Nunspeet en alle omwonenden van het terrein aan de Schoolweg. Waar de scheidsrechters tijdens de prijsuitreiking in het zonnetje worden gezet en op de site verslag zal worden gedaan!

Reacties zijn gesloten.