Homar Kampioen zomeravond 2017

Donderdag avond werd er onder een grote publieke belangstelling in een prachtige ambiance een prachtige finale gespeeld tussen Homar en Middelkoop.

Speciaal voor deze finale waren neutrale grensrechters aangesteld en de beste scheidsrechter floot.

Homar begon het meest aanvallend maar Middelkoop nam al snel het heft in handen. Het ging ook op en neer. Af en toe werd er over de scheef gegaan de spelers maakten duidelijk dat er wat op het spel stond. Na een half uur kreeg Middelkoop een penalty na een lichte overtreding in het strafschop gebied van Homar.  De scheidsrechter kon het lang zonder kaarten doen maar moest toch een kaart uitreiken na fel protesteren van Homar. De penalty werd keurig ingeschoten door Mijdema. Dit was tevens de ruststand.

De tweede helft tapte Homar uit een ander vaatje en ging vol op de aanval. Dit leverde ook een fantastisch doelpunt op door een prachtig afstandsschot van T.vdKolk en even later scoorde Homar zelfs de 2-1. Hierna was het weer Middelkoop die heft in handen nam. De beloning kwam ook snel door een doelpunt. De wedstrijd verliep verder hectisch en de scheidsrechter was genoodzaakt om nog twee gele kaarten uit reiken aan beide ploegen.  Maar er werd verder niet meer gescoord.

Penalty’s moesten verder de einduitslag bepalen.

Slechts een penalty werd gemist dat wil zeggen gestopt door de keeper van Homar zodat Homar via een 5-3 voorsprong zich kon laten huldigen als kampioen van de zomeravond.

Al met al was de wedstrijd een reclame voor het zomeravond voetbal.

Bij de prijs uitreiking werd Tonio Sjardijn Homar uitgeroepen als de beste speler van deze zomeravond Berry Middelkoop werd gehuldigd als topscorer en de fair play cup ging naar de Walk In. En ook de gestopte scheidsrechter R. Beelen werd nog even in het zonnetje gezet. Al met al weer een geslaagde zomeravond voetbal competitie.

Reacties zijn gesloten.