Homar-Middelkoop wordt de finale

Vanavond heeft Middelkoop zich geplaatst voor de finale door een 6-1 overwinning tegen de Jong&Laan.

Weliswaar kan Eisner nog op gelijke hoogte komen qua punten door morgen van Karssen te winnen maar conform de reglementen telt dan het onderlinge resultaat.

De wedstrijd van vanavond begon ongelukkig. Binnen 10 minuten waren we al aan onze derde reserve bal toe maar dit was niet het ergste bij een kopduel in het strafschop gebied sloegen 2 koppen tegen elkaar. De speler van de Jong&Laan kwam hier het slechtste vanaf en moest ook vervangen worden met een hoofdwond. Even later was er nog een ongelukkig moment toen een speler Kroondijk van Middelkoop bij een omhaal verkeerd neer kwam en bij die ongelukkige actie raakte zijn ellenboog uit de kom en brak zijn bovenarm. Nadat hij met de ambulance af gevoerd was geworden kon de wedstrijd weer hervat worden.

Middelkoop begon de wedstrijd goed en stond al snel met 2-0 voor. Na het incident scoorden ze nog twee keer voor rust zodat de ruststand met ondermeer   2 doelpunten van Jochem Evertsen 4-0 was.

In de tweede helft was er een zelfde spelbeeld. Een aanvallend Middelkoop maar door een aantal formidabele reddingen van de keeper van de Jong&Laan bleef de voorsprong nog een tijdje 4-0 totdat Melvin de Herder met een fantastisch afstandsschot het mooiste doelpunt van deze zomeravond scoorde 5-0. Hierna kon de deJong&Laan nog de eer redden voordat Evertsen zijn derde doelpunt van vanavond scoorde 6-1.

Reacties zijn gesloten.