Historische wedstrijd Marktzicht

Woensdag avond speelden Eisner en Marktzicht op een door de regen een bijna onbespeelbaar veld wat wel enkele hilarische acties op leverde.

Deze wedstrijd is misschien wel historisch voor Marktzicht omdat het maar zo de laatste wedstrijd in 47 jaar zomeravond voetbal kan wezen onder die naam.

Het was een klein wonder dat het bij de rust nog maar 2-0 stond voor Eisner ze kregen kans op kans.

De tweede helft stond het als snel 3-0 daarna bracht Marktzicht de spanning nog enigszins terug door de 3-1 te scoren maar even later kreeg Eisner een penalty te nemen en ze konden uitlopen naar 4-1 en 5-1 al voor Marktzicht de 5-2 liet aantekenen.

Bij 6-2 werd een speler hoewel ze maar 11 man hadden door de coach van marktzicht uit het veld gehaald omdat er toch bier gehaald moest worden. Nadat er bier gehaald was stond het alweer 8-2 en kon Marktzicht weer met 11 man hun 3e doelpunt aan laten tekenen. 4 minuten voor tijd werd de eindslag bepaald 9-3.

Reacties zijn gesloten.