Homar wint topper tegen Middelkoop

Dinsdag avond konden Homar en Middelkoop uit maken wie de enige koploper zou worden.

Beide teams kwamen enigszins verzwakt aan de start. Bij Homar speelden de Nunspeet 1 spelers niet mee omdat die een oefen wedstrijd tegen Genemuiden moesten afwerken 6-1 verlies trouwens met een doelpunt van Nunspeet door Homar speler ten Dolle.

Middelkoop begon zelfs met tien man maar het spel ging gelijk op. In de 15e minuut kreeg Homar een penalty door een duw fout in het strafschopgebied van Middelkoop. Deze werd overtuigend ingeschoten door Sjardijn. Dit was tevens de ruststand.

De tweede helft kwam Middelkoop beter opzetten en dit resulteerde al na 5 minuten in de gelijkmaker door Evertsen. Toch was het Homar weer die halverwege de tweede helft na een mooie vrije trap van Pul de leiding wist te nemen. Hierna zette Middelkoop nog meer druk op het doel van Homar wat resulteerde in een bal op de lat op de paal en er moest zelfs een bal van de lijn worden gehaald maar wat Middelkoop ook probeerde gescoord werd er niet meer.

Reacties zijn gesloten.