Marktzicht haalt eerste punt

Maandag avond was het de klassieker Marktzicht- Walk In onder leiding vaan ook een klassieker Rik Beelen.

Walk In was de eerste helft beter maar de kansen werden niet benut. Alle ballen werden gemakkelijk gestopt door de doelman van Marktzicht.

De tweede helft kwam Marktzicht goed op komen en kreeg ook enkele kansen maar na wat wissels nam de Walk in toch weer het initiatief over maar ondanks de vele kansen bleven de doelpunten uit maar het wachten werd 10 minuten voor tijd beloond door een wereldgoal van Henk Elskamp van de Walk In. Daarna kreeg ook de Marktzicht enkele kansen en het was Jasper Kuiper die met een wereld redding de 1-1 kon voorkomen echter 2 minuten in blessure tijd wist Marktzicht toch nog de 1-1 aan te tekenen.

Door een fout horloge van de scheids werd er nog 10 minuten te lang gespeeld waarin van beide zijden nog een aantal grote kansen voort kwamen maar er werd niet meer gescoord.

Reacties zijn gesloten.