Doelpunten festijn bij Middelkoop-Eisner

Vanavond weer een spannende wedstrijd tussen Middelkoop en Eisner, Wie won deed nog mee voor het kampioenschap maar wie verloor haakte af. Onder perfecte voetbal temparturen werd er af getrapt.

Het begin van de wedstrijd was Eisner beter en kreeg ook enkele kansen uit wel of niet buitenspelsituaties. Uit een van deze situaties wisten ze wel de 1-0 aan te tekenen maar Middelkoop wist nog terug te komen tot een 3-1 voorsprong Eisner wist nog terug te komen tot 3-3 maar vlak voor rust scoorde middelkoop de 4-3 maar zelfs dat was niet de ruststand want Eisner wist nog de 4-4 te produceren. In de tweede helft was er een ander assistent scheidsrechter voor Middelkoop of dat wat met de eind uitslag te maken heeft is twijfelachtig maar Middelkoop won wel via onder ander door twee maal B.Middelkoop en 2x maal M.van der Zalm

Reacties zijn gesloten.