Spannende slotweek ZAN voor plaatsing play off wedstrijden.

HOMAR als eerste zeker van play off wedstrijden.

Afgelopen week startte Walk-IN verrassend tegen Homar en stond met de rust met 1-0 voor. Homar had het betere van het spel en drukte dit de 2e helft ook uit in cijfers door met 1-3 te winnen en nu al zeker is van de play off wedstrijden. Wedo ging door waar het gebleven was door weer tegen een  rode kaart met nu ook een strafschop aan te lopen tegen Middelkoop, mede hierdoor won Middelkoop met 3-1. Het wellicht te late herstel van Wedo kwam tegen titelverdediger Eisner Auto’s, voorheen Gema, door maar liefst met 7-1 te winnen. Hierdoor staan 3 teams op 6 punten, waarvan Walk In en Middelkoop  nog een wedstrijd tegoed hebben. Marktzicht verloor met 5-1 van Homar en zit met de Wedo nog op het dunne vinkentouw voor een plaats in de play offs. Homar is het enige ongeslagen team, hun verlies van 3 punten was een papieren kwestie door een foutje in de opstelling tegen Middelkoop.

Deze week start met Middelkoop en Walk-In op dinsdag om 18.45 voor een plaats bij de eerste 4 en om 20.00 moet Wedo de “ongeslagen” status van Homar zien te doorbreken om nog een kleine kans te houden op de play off wedstijden en op donderdag moet dan bekend worden hoe de slotweek voor de plaatsen 1 t/m 6 wordt ingevuld.

 

Reacties zijn gesloten.