WALK IN KOPLOPER

Walk In blijft verrassen en versloeg met duidelijk cijfers Wedo met 4-1. De koppositie danken zij ook aan een foutje bij Homar die zonder opzet 1 speler teveel van Nunspeet 1 met meer dan 14 wedstrijden voor Nunspeet 1 heeft gespeeld. Hierdoor werd hu overwinning van 3-2 op Middelkoop reglementair omgezet in een 0-3 nederlaag. Omdat er geen sprake was van opzet maar een misverstand zijn er geen punten in mindering opgelegd en ook geen boete. Homar is hier akkoord mee gegaan en Middelkoop is nu niet benadeeld. Homar blijft gewoon in de race voor de eindoverwinning mede omdat zij in een hoog staande wedstrijd met 2-1 wisten te winnen van titelverdediger Eisner Auto’s. Homar kwam 1-0 achter maar wist dit om te buigen naar een 1-2 overwinning waar Homar vlak voor tijd wel zwaar onder druk stond, maar stand hield. Marktzicht wond de klassieker tegen Wedo met 2-1, over en weer kansen genoeg, maar Marktzicht deed het net iets beter bij het afmaken hiervan. De Wedo moet nog duidelijk op gang komen.

Deze week zal al meer duidelijk worden wie er beste 4 gaan eindigen, waarbij de nummer 1 tegen 4 en de nummer 2 tegen 3 halve finales gaan spelen.

Er werd gespeeld met de ballen van de sponsoren Van Pijkeren Straat en Sierbestrating BV, Klussenbedrijf E. Lokhorst en Walk IN Snackbar-Eetcafé, allen uit Nunspeet.

Reacties zijn gesloten.