PRIJSUITREIKING ZAN 2014

Gisteravond zijn de prijzen uitgereikt van de ZAN 2014 bij Café Marktzicht. Allereerst werden de scheidsrechters Arjan van’t Slot, Dirk van Olst, Rick Beelen en Wijnand Hofman bedankt en in het bijzonder afscheid genomen van Wijnand Hofman die meer dan 30 jaar in de ZAN heeft gefloten en menig topper heeft mogen leiden. Hij heeft nimmer een gestaakte wedstrijd gehad of escalaties tijdens wedstrijden, Wijnand bleef rustig en kreeg het respect van alle spelers. Rick Beelen kreeg als scheidsrechter coördinator, materiaalman en fair play klassement jury lid een extra applaus net als Hans van de Kolk. Alle avonden waren deze heren aanwezig.

De bijzondere prijzen gingen dit jaar naar Laurens Lokhorst van VTS als topscoorder van ZAN 2014 met 8 doelpunten, 2e werden Christiaan Vis van Marktzicht en Jeroen van de Kolk van Homar met 6 doelpunten. De beste speler werden 2 spelers, Marco Drost van Wedo en Amer Torkmanie van VTS. De jury kende de prijs toe aan Amer omdat hij als jeugdig talent tov de ervaring van Marco een extra pluim en stimulans verdient met deze prijs. Heel knap om op jonge leeftijd al door spelers als de beste te worden genomineerd.

De Fair Play prijs ging naar de Walk Inn waar de teams dichtbij elkaar eindigden. Slechts 13 gele kaarten en geen rode kaarten is een goed teken.

Over de fair play na afloop van de wedstrijden was voorzitter Herman van de Gronden minder te spreken. Dit heeft een diep rode kaart voor een team uit de ZAN opgeleverd die voor overlast hebben gezorgd. In overleg met de gemeente zijn maatregelen aangekondigd om dit voor altijd te voorkomen. Er wordt nog intern en met de gemeente overleg gevoerd en de omwonenden zullen van de uitkomst op de hoogte worden gebracht.

De wisselbeker werd mede door afscheidnemende scheidsrechter Wijnand Hofman uitgereikt aan captain Jan van Olst van de Wedo waarbij de Wedo deze wisselbeker mag behouden omdat zij deze beker nu 5 keer hebben gewonnen.

Reacties zijn gesloten.